Kome upućujemo molitve, u čije ime i u Kome???

Molimo se Ocu u Sinovo ime u Duhu Svetome!

Evo potvrde iz Božje Riječi:

Ivan 14,13 Sve, što onda zamolite (Oca) u ime moje, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. (molitva upućena Ocu u Sinovo ime da se proslavi Otac)
Ivan 14,14 Ako me za što zamolite u ime moje, ja ću to učiniti. (molitva Sinu u Sinovo ime da se proslavi Sin)
Ivan 4,23 Ali dolazi čas, i već je tu, kad će se pravi klanjaoci klanjati Ocu u duhu i u istini; jer takve klanjaoce traži Otac. (klanjanje Ocu u DUHU I ISTINI, u Duhu Svetome I Isusu Kristu koji je Istina)
Ivan 4,24 Bog je duh, i koji mu se klanjaju, moraju mu se klanjati u duhu i u istini.” (klanjanje Bogu koji je DUH, u tom istom Duhu u Isusu Kirstu koji je Istina)
Ivan 14,26 A Utješitelj, Duh Sveti, kojega će Otac poslati u ime moje, on će vas naučiti svemu i napomenut će vam sve, što vam rekoh. (Duh Sveti nas upućuje u svu Istinu, a poslao Ga je Otac u Sinovo ime)
Ivan 16,7 Ali ja vam istinu govorim: “Bolje je za vas, da ja idem; jer ako ne otidem, Utješitelj neće doći k vama; ako li otidem, poslat ću ga k vama.” (Sin nam šalje Duha Istine)
Ivan 16,24 Do sada ne moliste ništa u ime moje. Molite i primit ćete, da radost vaša bude potpuna. (molitva u Sinovo ime na našu radost potpunu)
Otkrivenje 3,12 Tko pobijedi, učinit ću ga stupom u hramu Boga svojega, i više neće izaći; i napisat ću na njemu ime Boga mojega i ime grada Boga mojega, novoga Jerusalema, koji silazi s neba od Boga mojega, i ime moje novo. (NOVO IME SINOVO, bit će upisano pobjednicima)
Otkrivenje 19,12 oči mu plamen ognjeni, na glavi mu mnoge krune; nosi napisano ime kojeg nitko ne zna doli on sam; (Onaj koji dolazi po vjerni Ostatak sa zemlje ima IME koje SAMO ON ZNA)
Otkrivenje 19,13 ogrnut je ogrtačem krvlju natopljenim; ime mu: Riječ Božja. (“RIJEČ BOŽJA”=IME Onoga koji dolazi po vjerni Ostatak)
Otkrivenje 19, 16 Na ogrtač, o boku, napisano mu ime: »Kralj kraljevâ i Gospodar gospodarâ.« (napisano IME na ogrtaču Onoga koji dolazi po vjerni Ostatak = “KRALJ KRALJEVA” I “GOSPODAR GOSPODARA”)

Onda kome se mi u biti trebamo moliti, u čije ime I u Kome?

ODGOVOR: Molitve upućene Ocu u Sinovo ime u Duhu Svetome, bit će upućene na pravu adresu. Molitve upućene samo Ocu, ako nisu u ime Isusa Krista I ako nisu u Duhu Svetome izgovorene, nemaju pravu adresu.
Amen!

♪♫♪♥♥♥ * ♪♫♪ D.M.+G.M.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *