Uvjerenje!

Kad nas Božja Riječ u nešto uvjeri, onda nas mišljenja ljudi oko nas ne mogu kontrolirati.

2. Petrova 3,17            Vi dakle, ljubljeni, znajući naprijed, čuvajte se, da prijevarom bezakonika ne budete odvučeni s njima i ne izgubite svojega tvrdog uvjerenja;

Ponovljeni zakon 8,19 Ako li zaboraviš Gospoda, Boga svojega, i pođeš za drugim bogovima i njima budeš služio i klanjao se, onda vas svečano uvjeravam danas: zacijelo ćete propasti.

Rimljanima 14,23        Jede li tko dvoumeći, osudio se jer ne radi iz uvjerenja. A sve što nije iz uvjerenja, grijeh je.

1. Ivanova 5,14           A evo uvjerenja koje mi imamo pred njim: ako mi njemu ištemo nešto prema njegovoj volji, on nas sluša.

Hebrejima 13, 18 Molite za nas! Uvjereni smo doista da imamo dobru savjest i u svemu se želimo dobro ponašati.

Filipljanima 1,6           Ovakvo je moje uvjerenje: Onaj koji je počeo u vama jedno izvrsno djelo nastavit će mu izvršavanje sve do *dana Isusa Krista.


Filipljanima 1,20         slijedeći moje živo očekivanje i moje uzdanje, ja neću crvenjeti od stida, nego će budući da moje uvjerenje ostaje potpuno, sada kao i uvijek, Krist biti uzveličan u mojem tijelu, bilo po mojem životu, bilo po smrti mojoj.

1. Petrova 4,1  Tako, Budući da je Krist trpio u tijelu vi se također naoružajte istim uvjerenjem: onaj koji je trpio u tijelu raskinuo je s grijehom,


Amen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *