Zapečaćeno proročanstvo

Zapečaćeno proročanstvo

Daniel 11, 29U određeno vrijeme opet će krenuti protiv Juga, ali sada neće biti kao prvi put. 30Kitimski će brodovi navaliti na njega, i on će se uplašiti. Vratit će se, bjesnjeti protiv svetoga Saveza i opet će se sporazumjeti s onima koji napustiše sveti Savez.«

31»Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinut’ svagdašnju žrtvu i ondje postaviti grozotu pustoši. 32Svojim će spletkama navesti na otpad one koji se ogrešuju o Savez, ali ljudi koji ljube Boga ostat će postojani i vršit će svoje.

Musliman Abd el-Malik izgradio je 691.g.n.e. “Dome of the Rock”, također poznat kao “Kubbat as-Sakhra”
na lokaciji Solomonovog hrama u Jeruzalemu. (ispunjenje proročanstva iz Danijela 11, 31.)

Daniel 12, 4»A ti, Daniele, drži u tajnosti ove riječi i zapečati ovu knjigu do vremena svršetka! Mnogi će tumarati, i bezakonja će rasti.«

5Ja, Daniel, pogledah, kad eno: druga dvojica stajahu jedan s jedne, drugi s druge strane rijeke. 6Jedan upita čovjeka odjevena u lanene haljine koji stajaše iznad vodâ rijeke: »Kada će doći kraj tim čudesima?« 7Začuh čovjeka odjevena u lanene haljine, koji stajaše iznad vodâ rijeke; on podiže k nebu desnicu i ljevicu, kunući se Vječno živim: »Nakon jednog vremena, dva vremena i pola vremena – kada dođe kraj rasulu snage svetoga naroda – sve će se to svršiti.«

8Ja slušah, ali ne razumjeh, pa upitah: »Gospodaru, kako će to svršiti?« 9On reče: »Idi, Daniele, ove su riječi tajne i zapečaćene do vremena svršetka. 10Mnogi će se očistiti, ubijeliti i prokušati; a bezbožnici će i dalje biti bezbožni; bezbožnici se neće urazumjeti, a umnici će razumjeti. 11Od časa kad bude dokinuta svagdašnja žrtva i postavljena grozota pustoši: tisuću dvjesta i devedeset dana. 12Blago onomu koji dočeka i dosegne tisuću trista trideset i pet dana!

OTPEČAĆENJE!!!
1. Kada će doći kraj tim čudesima?
Prema mojim izračunima objavljenim prije par godina na internet, Isus Krist nije rođen kako svijet danas računa, nego je rođen na prijelazu 6. u 7. godinu naše ere. https://files.acrobat.com/a/preview/720804d6-1ee1-4351-9a25-273560e8b774  za one željne znanja, dat je link na kojem mogu provjeriti istinitost napisanog.
Sada malo računanja. Budući da je Krist rođen na prijelazu 6. u 7. godinu naše ere, od 691. godine naše ere (po svjetskom računanju izgradnje “Dome of the Rock”), odbijam 6 godina do kojih sam proračunima došla i računam dalje > 691 – 6 = 685 g. n. e. (VRIJEME STVARNOG ČASA DOKINUĆA SVAGDAŠNJE ŽRTVE IZGRADNJOM MUSLIMANSKOG HRAMA NA MJESTU SOLOMONOVOG HRAMA U JERUZALEMU, KADA JE “POSTAVLJENA GROZOTA PUSTOŠI”.)
Idući dalje kroz Danijelovo proročanstvo i uvrštavajući “jedno vrijeme, dva vremena i pola vremena” to je 1260 dana ili 1260 doslovnih godina, pa dodajući 685 + 1260 = 1945 g. n. e. (VRIJEME KRAJA RASULU SNAGE SVETOGA NARODA, a to je 1945. godina i kraj drugog svjetskog rata i progona Židova od strane Hitlera).
Idući dalje 1290 dana (doslovnih godina) od 685.g. n. e., dolazimo do 1975. godine i blagoslova za SVE ONE KOJI DOČEKAJU I DOSEGNU 1335 dana (doslovnih godina), znači 685 + 1335 = 2020.g. n. e.
Kada pogledamo proračune dobivene u mom izlaganju pod nazivom “Božje otkrivenje” koji možete provjeriti i proučiti na ovom linku https://files.acrobat.com/a/preview/20de954e-eb4b-45a0-8e01-60ad0e5d45a8
onda je jasno da živimo u poslijednjem vremenu i da je proročanstvo dano Danijelu kao “zapečaćeno”, sada “otpečaćeno”. Kakve li RADOSNE VIJESTI za sve one koji željno iščekuju dolazak Isusa Krista po svoje vjerne i povratak u svoju nebesku domovinu u kojoj će biti i Daniel baš kako mu je i bilo obećano :”A ti idi i otpočini; ustat ćeš da primiš svoju baštinu na kraju dana.” ~ Daniel 12, 13.

Amen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *