Svevišnjeg glas se ori!

Amos 9,6         On, koji je sagradio u nebu odaje svoje, svod svoj osnovao na zemlji. On, koji zovne vode morske i izlijeva ih po zemlji: “Gospod” je ime njegovo!
Mihej 7,19       On će se nama opet smilovati, pogazit će opačine naše i baciti u dubinu morsku sve grijehe naše.

2. Samuelova 22,14     Jahve s neba zagrmje, Svevišnjega glas se ori.

  1. Samuelova 22,15 Odape strijele i dušmane rasu, izbaci munje i na zemlju ih obori.
  2. Samuelova 22,16 Morska dna se pokazaše, i temelji svijeta postaše goli od strašne prijetnje Jahvine, od olujna daha gnjeva njegova.

    Hebrejima 10,14 Jednim uistinu prinosom zasvagda usavrši posvećene.

Hebrejima 10,15         A to nam svjedoči i Duh Sveti. Pošto je doista rekao:

Hebrejima 10,16         “Ovo je Savez kojim ću se svezati s njima nakon ovih dana”, Gospodin govori: “Zakone ću svoje staviti u njihova srca i upisati ih u dušu njihovu.

Hebrejima 10,17         I grijeha se njihovih i bezakonja njihovih neću više spominjati.

Hebrejima 10,18         A gdje su grijesi oprošteni, nema više prinosa za njih.

Izaija 65,17     Jer, evo, ja stvaram nova nebesa i novu zemlju. Prijašnje se više neće spominjati niti će vam na um dolaziti.
Propovjednik 1,11       Ne spominje se, što je prije bilo. Što će još biti, neće se spominjati u onih, koji će poslije živjeti.

Job 36,30       Eto: on prostire oko sebe svjetlost svoju i otkriva dubine morske.

Izaija 51,4       “Pomno me slušaj, puče moj, počujte me, narodi! Jer od mene Zakon dolazi i moje pravo za svjetlo narodima.

Izaija 51,5       Brzo će stići pravda moja, moje će spasenje doći kao svjetlost. Moja će mišica suditi narodima. Mene očekuju otoci i u moju se mišicu uzdaju.

Izaija 51,6       K nebu oči podignite, na zemlju dolje pogledajte. K`o dim će se rasplinut` nebesa, zemlja će se k`o haljina istrošit`, kao komarci nestat će joj žitelji. Ali će spasenje moje trajati dovijeka, i pravdi mojoj neće biti kraja.

Izaija 51,7       Poslušajte me, vi koji poznajete pravo, narode kojima je moj Zakon u srcu. Ne bojte se poruge ljudske, ne plašite se uvreda!

Izaija 51,8       Jer moljac će ih razjesti kao haljinu, crv će ih rastočiti kao vunu. Ali će pravda moja trajati dovijeka i spas moj od koljena do koljena.

Izaija 51,9       Probudi se! Probudi se! Opaši se snagom, mišice Jahvina! Probudi se, kao u dane davne, za drevnih naraštaja. Nisi li ti rasjekla Rahaba i probola Zmaja?

Izaija 51,10     Nisi li ti isušila more, vodu velikog bezdana, i od dubine morske put načinila da njime prolaze otkupljeni?

Izaija 51,11     Vratit će se oni što ih je oslobodio Jahve i s radosnim kricima doći će na Sion. Vječna će sreća biti nad glavama, pratit će ih klicanje i radost, nestat će tuge i jecaja.

Otkrivenje 21,4            I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe.”

Amen!
U Virovitici, nedjelja, 05.06.2016., 19:47h                                                  Gordana Mišić
(da je grmilo, grmilo je!)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *